Nieuws en evenementen
Delen:

Nieuws 

Hier vindt u al het nieuws over nieuwe heftrucks, pallettrucks, reachtrucks, stapelaars en alles wat met Toyota Material Handling Nederland te maken heeft
Sorteer op jaar
1 - 8Next

16-6-2016
Toyota Li-Ion is het nieuwe gamma trucks voor magazijnen die langer meegaan, minder energie verbruiken en minder kosten. Sinds dit jaar zijn magazijntrucks met Lithium Ion batterijen opgenomen in de positieve lijst voor MIA|Vamil.

18-5-2016
Afvalverwerkingsbedrijf Van Gansewinkel heeft drie nieuwe Toyota vorkheftrucks met Pyroban explosiebeveiliging ontvangen. Hiermee garandeert Van Gansewinkel maximale veiligheid voor het personeel in de locatie Moerdijk.

18-4-2016
In totaal zijn 17 nieuwe BT Levio LPE200 en 5 nieuwe BT Levio LWE160 elektrische pallettrucks in gebruik genomen bij de groothandel in aardappelen, groente en fruit in Veenendaal.

3-12-2015
PT Creations in Wijk en Aalburg heeft onlangs de intern transportvloot uitgebreid met twee elektrische pallettrucks BT Levio P, een elektrische heftruck Toyota Traigo 48V en een smallegangentruck BT Vector VRE150.

24-11-2015
De BT Lifter pompwagen is onderscheiden met een Long Life Design Award. Deze prestigieuze Japanse award wordt sinds 1957 jaarlijks uitgereikt aan producten die uitblinken in design en levensduur.

1-10-2015
Dat casepicking niet arbeidsintensief en foutgevoelig hoeft te zijn, laat Toyota Material Handling tijdens de komende editie van de vakbeurs Logistica zien op het Scala Logistica Warehouse of the Future.

10-6-2015
Toyota Material Handling roept alle studenten en net-afgestudeerden met een product design achtergrond (HBO & WO) op om deel te nemen aan de Toyota Logistic Design Competition.

20-5-2015
Sinds maart 2015 is het Franse bedrijf FM Logistic gestart met een testvloot van BT Reflex RRE reachtrucks en BT Levio LPE elektrische pallettrucks. De trucks zijn voorzien van brandstofcellen waarmee waterstof wordt omgezet in elektriciteit.

1 - 8Next
Meer informatie

Wilt u maandelijks de gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u aan te melden:

Nieuwsbrief ontvangen

 


Contact