Services en Solutions » Rental Solutions
Delen:

Verhuur oplossingen 

De juiste truck op het juiste moment
Waarom bij Toyota een hef- of magazijntruck huren?

Het antwoord begint met de hoge kwaliteit van Toyota en BT producten. Met samen meer dan honderd jaar ervaring kunt u rekenen op de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de prestaties van onze vloot. Of u nu huurt voor een dag of voor meerdere jaren.

Wij verhuren u niet alleen de beste trucks in de markt, onze oplossingen voldoen aan uw operationele en financiële eisen, terwijl u veel van de risico’s verbonden met eigendom uitsluit. 

 

 

 

 

 
Download de brochure 'Rental Solutions'

Van 1 dag tot 7 jaar - altijd flexibel en voordelig

Forklift rental

Onze opdracht bestaat uit op elk moment aan al uw huurbehoeften te voldoen.

Wij kunnen u helpen om uw vloot te optimaliseren met één enkele handpallettruck tot een volledige operationele vloot, voor een duur van één dag tot zeven jaar. Wij adviseren u over een combinatie van verschillende uitrustingen, verschillende huurperiodes en huurconstructies om te komen tot de beste oplossing.

Door op ons een beroep te doen, werkt u samen met een betrouwbare zakenpartner en krijgt u toegang tot de wereldwijde financiële structuur van de Toyota Industries Group. Dat is niet onbelangrijk omdat het contact rechtstreeks met ons verloopt, niet via een onbekende derde financier.

Verhuur opties

Fleet forklift rental

Basisvloot verhuur

Wij hebben meer dan 70.000 verhuurtrucks beschikbaar, een optie die kan voldoen aan al uw vlootbehoeften. U bepaalt welke truck precies aan uw eisen voldoet en geniet daarbij van een competitieve huurprijs voor een vaste huurperiode tot 7 jaar.

 

 

 

Short term forklift rental

Korte-termijn verhuur

Hoe reageert u snel op veranderingen in uw operationele omgeving of beantwoordt u dringende verzoeken van uw klanten? Ons korte termijn verhuur biedt de oplossing om op een flexibele en snelle manier de omvang van uw vloot aan te passen. Met korte termijnverhuur beschikt u ook over een heftruck voor een specifieke behoefte tijdens piekperiodes.

Wij kunnen helpen in nagenoeg alle omstandigheden. Eén telefoontje volstaat om toegang te krijgen tot meer dan 20.000 trucks. Of u nu over ruime logistieke ervaring beschikt of voor het eerst kennismaakt met het gebruik van heftrucks, wij zullen uw verzoek snel en efficiënt afhandelen om u de best mogelijke oplossing voor te stellen.


Payback rental

Payback verhuur

Dit is een huurconstructie waarbij wij uw bestaande vloot overnemen en u zodoende een waardevolle kapitaalinjectie voor uw bedrijf aanbieden. Wij zorgen daarna voor alle details en verhuren u uw heftrucks terug voor een vaste maandelijkse prijs. Met onze expertise verloopt dit allemaal zeer eenvoudig.

 
Ontdek meer oplossingen 
-
Service Oplossingen
 
 
  Download  een exemplaar van de Vehuur oplossing
brochure.
 

 

Contact

Heeft u interesse in korte termijn verhuur van Toyota? Neem contact op met een van onze verhuuradviseurs