Services en Solutions » Service Solutions
Delen:
Vorkheftrucks service

Service oplossingen 

U stelt hoge eisen aan uw materieel om maximale betrouwbaarheid en productiviteit te garanderen. Naast een goede truck is goede service van groot belang. Minimale stilstand door snelle respons bij een servicemelding, effectief onderhoud en een directe oplossing is wat u van ons mag verwachten.

Het Toyota Service Concept  is ontworpen om deze doelstellingen te bereiken.

Het Toyota Service Concept omvat niet alleen service aan uw hef- en magazijntrucks. Ook verzorgen wij service aan batterijen, laders en voorzetapparatuur. Inclusief de verplichte periodieke keuring.

 

 

Toyota Service – Een totaal pakket

24 uur per dag en 7 dagen in de week staat ons team van meer dan 150 servicemonteurs voor u klaar.  Zij verstaan hun vak als geen ander en zorgen er voor dat u niet stil kom te staan. Kies het servicelevel dat bij uw operatie het beste past. 

Full service onderhoud

Toyota verzorgt binnen de contractafspraak de volledige ondersteuning om maximale performance en up time te garanderen tegen budgetteerbare kosten. Het Full Service contract bestaat uit een volledig serviceplan met daarin inbegrepen het preventieve onderhoud, de jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring en de werkzaamheden en onderdelen voor tussentijdse reparaties. Het full service contract kan voor een truck in uw eigen bezit worden afgesloten of maakt deel uit van de rental overeenkomst.

Preventief onderhoud

Toyota verzorgt binnen de contractafspraak de serviceplanning van uw vloot en voert daarbij de preventieve onderhoudsbeurten en de jaarlijkse BMWT veiligheidskeuring uit. Het preventieve contract is modulair opgebouwd. De onderhouds – en keuringswerkzaamheden worden als  één tarief na uitvoering van de werkzaamheden gefactureerd. Bijkomende werkzaamheden worden in overleg met u uitgevoerd en eveneens achteraf gefactureerd. Indien Toyota het volledige onderhoud verzorgt zijn de voorrijkosten voor een herhaal bezoek voor rekening van Toyota.

Veiligheidskeuringen

De servicemonteurs van Toyota Material Handling zijn BMWT keurmeester. Met een periodieke veiligheidskeuring van uw trucks toetsen zij (zo mogelijk in combinatie met het onderhoud) de veilige inzetbaarheid van de truck. U ontvang een digitaal keuringsrapport en bijbehorend advies. Met BMWT keur voldoet u aan de verplichte periodieke keuring volgens de Arbo wet.

   
 

De Toyota Service

 • Uw service monteur, een vast aanspreekpunt
 • Gegarandeerde response tijden na servicemelding
 • Originele onderdelen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid
 • 24/7 ondersteuning bij calamiteiten
 • Veiligheid voorop
   

 

De voordelen van orginele Toyota onderdelen: 

 

 

 

 

 •  complete fabrieksgarantie
 • 100% geteste onderdelen op bedrijfszekerheid en veiligheid
 • perfect fit
 • snelle levering
 • hoogste kwaliteit van materiaal
 • uitermate goed bestand tegen slijtage
 
   
 

Aanvullende diensten

 • Vaste service monteur on site voor maximale ondersteuning
 • Aangepaste response tijden voor bedrijf kritische machines
 • Batterijservice, inclusief vullen
 • Bandenservice
 • Vlootbeheer en rapportage in combinatie met Toyota My Fleet en Toyota I_Site
   

Toyota I_Site - Meer dan vlootmanagement

Toyota I_Site geeft u alle tools om uw vloot te beheren, te werken aan veiligheid en het verlagen van operationele kosten. Toyota I_Site is modulair opgebouwd.

De meest complete versie bestaat uit voorzieningen op de truck die een digitale toegangs- en aanvangscontrole en schok lock-out mogelijk maken. 

 
   
   

Toyota Bandenservice

Toyota Bandenservice levert en monteert heftruckbanden op locatie. Doordat onze monteur de benodigde banden op ruilvelg bij zich heeft, blijft de stilstand van de heftruck beperkt tot gemiddeld 15 minuten.

Wij hanteren pakketprijzen, dat betekent dat het een alles inclusief prijs is. Er zijn dus geen bijkomende kosten. Neemt u gerust contact op met op Toyota Bandenservice via telefoonnummer 088 – 86 42 709.

 

 

Meer informatie

Contact