Services en Solutions » Used Truck Solutions
Delen:

Used Truck Oplossingen 

Koop in vertrouwen

In veel situaties kan een gebruikte heftruck de beste keuze zijn voor een bedrijf.

Het is mogelijk dat u onmiddellijk een truck nodig hebt, maar dat u liever een truck koopt dan er een te huren. Zelfs voor bedrijven met een uitgebreide vloot kunnen tweedehandse trucks een goede oplossing zijn ter ondersteuning van hun basisvloot en voor meer flexibiliteit in hun activiteiten.

 
Download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online occasion vorkheftrucks en elektrische palletwagens

Het complete aanbod gebruikte Toyota en BT vorkheftrucks, stapelaars, palelttrucks, reachtrucks  

 

 

Koop een Approved Used Truck in vertrouwen

Approved used forklift  

Onze kwaliteitsgarantie is gebaseerd op het feit dat alleen Toyota en BT trucks die volledig door ons werden onderhouden met uitsluitend originele Toyota- en BT-onderdelen, toegelaten zijn in ons aanbod van Approved Used Trucks. Dit betekent dat wij de ontwerpkwaliteit van de trucks gedurende hun volledige operationele leven op het hoogste niveau hebben gehouden.

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van een Approved Used Truck en hoeft zich geen zorgen te maken over een ingewikkeld classificatiesysteem dat trucks rangschikt volgens kwaliteit – bij ons dekt het woord ‘Approved’ de volledige lading.

Het betekent ook dat elke Approved Used Truck een individueel voorbereidingsprogramma ondergaat op basis van onze gedetailleerde kennis van de truck. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet alleen de kwaliteit, veiligheid en prestaties waarborgt, maar ook de rendabiliteit van uw investering.

   

Goedgekeurde serviceformule

Used forklifts  

Elke Approved Used Truck wordt aangeboden met flexibele serviceformules die voor extra zekerheid zorgen en de waarde van uw investering beschermen.

Mogelijke serviceformules zijn:

  • Een uitgebreid garantieplan voor Approved Used Trucks*
  • Een inruilplan voor Approved Used Trucks*
    Een "try before you-buy"-plan voor Approved Used Trucks*
  • Een gespecialiseerd serviceplan voor Approved Used Trucks*

* Vraag informatie over de geldende voorwaarden.

Alle Approved Used Trucks komen ook in aanmerking voor onze verhuur- en onderhoudscontracten, net als al onze nieuwe trucks.

 
     
 
Ontdek meer oplossingen 
  -
Service Oplossingen 
 
 
  Download de Used Truck oplossingen brochure