Ons bedrijf » Onze organisatie
Delen:
Toyota Material Handling Nederland

Onze organisatie 

In september 2007 is Toyota Material Handling Nederland ontstaan door de integratie van BT Nederland en Toyota Industrial Equipment Nederland. Een organisatie met uitgebreide ervaring in intern transport. Al tientallen jaren zijn zowel BT als Toyota toonaangevende bedrijven wat betreft kwaliteit, innovatie en service. Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern, het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Ede (Gld). Met onze topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks zijn wij marktleider in Nederland en vervullen we een voortrekkersrol op het gebied van intern transport.

Onze productlijn is ontwikkeld met de klant als uitgangspunt en biedt de juiste oplossing voor uw behoeften op het gebied van intern transport; van laden, lossen en horizontaal transport tot stapelen en orderverzamelen.

Met Toyota Material Handling Nederland bent u verzekerd van een uitgebreid aanbod op maat gemaakte bedrijfsoplossingen, waaronder fleetmanagement, flexibele huurcontracten, op maat gesneden financiële pakketten en betrouwbare occasions. Ook op gebied van service- en onderhoudscontracten zijn er diverse mogelijkheden, afgestemd op uw wensen en eisen.

Met Toyota Material Handling Nederland als uw partner voor intern transport staan we samen sterker.

Nieuws en evenemten van Toyota Material Handling Nederland
Meer informatie

Meer weten over ons bedrijf? Kijk eens in ons nieuwsarchief of kom ons bezoeken op de evenementen waar Toyota Material Handling Nederland staat. 

Ga direct naar ons productoverzicht

 


 

 

 

 

Contact