Ons bedrijf » Duurzaamheid
Delen:

Onze duurzaamheidsaanpak  

Samen met onze partners werken we samen aan onze gemeenschappelijke duurzaamheidsdoelstellingen. Door ons te concentreren op haalbare doelstellingen bereiken we de grootste Dual Impact.

Dit duurzaamheidsrapport markeert de volgende stap in onze reis. We kijken terug op de doelstellingen zoals vastgesteld in het verslag van 2013, en we kijken vooruit naar de doelen die we willen bereiken voor de publicatie van ons derde verslag in 2017.

  Wij zijn er trots op dat EcoVadis onze prestaties in 2014 met goud heeft onderscheiden. Daarmee behoren we tot de beste twee procent van alle bedrijven in de wereld die zich vergaand inzetten voor MVO.
  “For buying organisations such as Nestlé, EcoVadis is one of the methodologies used to avoid duplication and ensure collaboration on responsible sourcing with strategic suppliers.”
Benjamin Ware, Global Supplier Assessment & Development Manager, Nestlé 

 
Een gestructureerde aanpak
Veel van onze productiebedrijven hebben beheersystemen die volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 5001 en OHSAS 18001 zijn gecertificeerd. De betreffende certificaten kunnen via ons overzicht van alle ISO- en OHSAS-certificaten gedownload worden.

 

     

Minimise Environmental Impacts

Maximaal streven naar veiligheid, kwaliteit en prestaties Optimalisatie van bedrijfsprocessen Milieueffecten tot een minimum beperken Nummer 1 in klanttevredenheid
Lees meer
 
Lees meer
Lees meer
Lees meer
 

 

Meer informatie
Contact